suusopavontuur.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

José Segers

Wat een mooi inspirerend verhaal !!
Spannende tijden ook daar in Oeganda. Knap om dan toch zo’n mooi project op te zetten.
Natuurlijk krijg je ook mijn stem
Heel veel succes 👍👍👏👏

Diana

Wat een mooie update! Heb het met kippenvel gelezen. Idioot hoe we, in deze ongekende situatie, Afrika lijken te vergeten met alle struggles die er altijd al waren. Zo bijzonder dat iedereen ondanks alles positief blijft. Daar kunnen wij wel wat van leren!

Super dat je deze periode hebt kunnen gebruiken om je creativiteit optimaal te benutten. Mijn stem heb je en ga er helemaal vanuit dat je die prijs binnen gaat slepen. Veel succes!

Liefs, Diana

Rik en Miriam

Hallo Susan,
ook voor jou spannend daar i.v.m. de corona. Wij wensen je veel sterkte en hopen dat je alles weer snel kunt opstarten. Pas goed op jezelf.

Willy

Hartelijke groeten en ook veel sterkte daar. Ik ben benieuwd hoe Oeganda het tij gaat keren. Wij houden ons hier geboekt en wachten af. Het allerbeste gewenst en een dikke knuffel van je tante

Morena Van Martins

Ik heb een fout gemaakt die me mijn relatie heeft gekost. Ik bedroog mijn vriend en hij maakte het uit met mij. Ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend te weten kwam dat ik hem bedroog en hij vertelde me dat het tussen ons was. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte mijn vriend maar hij weigerde te luisteren. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was bijna weg toen ik getuigenissen van mensen tegenkwam die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen. Hij vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de betovering uit en vertelde me dat Nicole naar me zal komen bedelen. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam bedelend en huilend op zijn knieën en ik vergaf hem. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het lijkt een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Fam. Fransen

Met intresse je verhalen gelezen. De award heb je voor 100% verdiend voor je inzet en betrokkenheid.
Wij wensen je fijne feestdagen en een heerlijke vacantie in Nederland. Groetjes.

Leo Wethly

Susan,
Jouw verhalen gelardeerd met foto's en video's laten heel mooi zien welke succes story jij daar in Oeganda neerzet. En je verhaal maakt eens temeer duidelijk hoe jij je betrokken voelt met het wel en wee van de vrouwen aldaar. A Woman's Worth is een begrip geworden en de door jou gewonnen trofee is daar een bewijs van. Hulde voor je inzet, die trofee heb je écht verdiend!
Wij wensen jou van harte proficiat met je verjaardag, een mooie dag en nog vele jaren in goede gezondheid! Verder wensen wij jou een heel fijne vakantie toe, heel gezellige feestdagen bij pap en mam en last but not least een gezond en succesvol 2020 voor jou en voor A Woman's Worth.
Van onze sponsoring ben je voor komend jaar ook weer verzekerd!
Groetjes, Leo & Louise

Anita

Super Susan wat jullie daar allemaal neer hebben gezet.
Ik wens jullie heel veel geluk en ga zeker wat doneren.

Groetjes Anita

Tamar
reactie op: foto

WAUW, WAUW, WAUW!! Ik ben trots op jou en jullie!!

Mar Jacobs
reactie op: foto

Prachtig Suzanne
Het is je weer gelukt, Bravo
En nu binnenkort maar genieten van je vakantie in Nederland

fam. Fransen

Hallo Suzan, Indrukwekkende show. Veel succes met je volgende bezigheden en idealen.
We hebben genoten van je foto s en verslagen. Verder wensen we je een fijne vacantie toe
en een goede gezondheid. groetjes

Cocky Boogerd

Hoi Suzan, wat een geweldige show ! Prachtige kleding ! Je bent een super doorzetter. Gefeliciteerd met alles wat je bereikt hebt . Je bent een topvrouw , ik heb veel respect voor je. Liefs van Cocky.

Leo Wethly

Waaaauw Suzan! De video ziet er weer SUPER uit en wat een mooie foto's!
En wat een belevenissen lees ik hierboven weer!!
Proficiat met dit geweldige resultaat enne . . . . nou jezelf ff een tijdje rust gunnen om na te genieten en bij te komen.
Groeten, mede namens Louise,
Leo

Leo Wethly

Hoi Susan, fijn dat je weer wat bent opgeknapt. Ik wist al van je malaria, want mam en pap waren vanmiddag bij ons op bezoek. Als het e.e.a. tegen zit en je dan ook nog als klap op de vuurpijl malaria met zeer hoge koorts oploopt, dan kan ik me voorstellen dat "alles om je heen tolt".
Alle aandacht gaat nu begrijpelijk uit naar de aanstaande modeshow, maar wees verstandig en hou jezelf in de gaten. Je geeft al aan na de show ruim een week vrij te nemen en dat moet je ook zeker doen! Ik wens je mede namens Louise op de 1e plaats een goed en volledig herstel toe en verder een mooie en succesvolle show. Wellicht zien we elkaar later in het jaar als je weer naar Nederland komt. Groetjes, L&L

Rik en Miriam

Susan wat weer een mooi verhaal en prachtig filmpje. Dit filmpje zegt veel van wat je voor de vrouwen in Oeganda doet. 4 jaar alweer wat is de tijd omgevlogen zeg en wat hebben jullie al veel gedaan en bereikt. Op naar het jubileum jaar 5. Maar we kunnen ons indenken dat ieder jaar, iedere geslaagde student, ieder behaald resultaat als een jubileum voelt. We wensen jullie heel veel sterkte met de voorbereiding van de modeshow en alles wat er bij komt en zijn erg benieuwd naar de verhalen en foto's.

Bernard Ruyten

Dank voor je mooie verhaal.
Wat een mooie film.
Heb de indruk dat je nu echt doorbreekt.

Willy

Hoi Susan, als je het zo allemaal verwoord ziet dan is er zeker heel veel bereikt! Fijn dat je jou enthousiasme zo over kunt brengen op je cursisten. Heel veel succes met alles wat nog gaat komen.
Hartelijke groeten

Margriet

Wow Susan, wat een prestaties heb je geleverd.
Je mag terecht trots zijn op het behaalde resultaat. Heel veel succes verder.

Mar Jacobs

Susan
Een prachtig verhaal.

Succes verder met alles wat op je pad komt.

Leo Wethly

Hoi Susan,
Je timmert weer behoorlijk aan de weg. Hartstikke knap, temeer om dat je af en toe ook (behoorlijke) tegenslagen te verwerken krijgt. Uit alles blijkt dat jij je niet laat kisten en altijd weer vooruit kijkt en denkt, zodat de toekomst weer wat positiefs te bieden heeft. Ik wens je heel veel succes met alle projecten die je op de rol hebt staan en ik ga er van uit dat je weer de nodige grenzen succesvol verlegt.
Hartstikke mooi ook dat het met pap na die ziekenhuisopname weer de goede kant op gaat. Ik heb hem gisteren nog gebeld en kreeg te horen dat het goed met hem gaat.
Groetjes, mede namens Louise,
Leo

Mar Jacobs

Hoi Susan
Wat een succes voor jouw en je team.
Een pluim voor jullie allen.
Goede vlucht morgen en een hele mooie vakantie gewenst in Nederland.
Groet Mar Jacobs

Margriet

Hoi Susan. Wat weer een verhaal. En een geweldig succes heb je afgelopen jaar geboekt. Super!! Nog een fijne verjaardag daar en dan genieten van je vakantie in Nederland. Misschien zien we elkaar nog

Leo Wethly

Wederom een mooi verhaal en ook vergezeld van mooie foto's. Jij maakt zo nog eens het een en ander mee!
Dat het allemaal heel intensief is geweest, kunnen we ons heel goed voorstellen. Dat wordt daarom extra lekker genieten van een fijne vakantie, het weerzien met je ouders en de gezellige feestdagen. Heel veel plezier!
Groetjes Leo & Louise

Rik Diepenbrug
reactie op: foto

Wow Wow Wow. Wat een indrukwekkende modeshow. Wat een fantastisch werk is er door jou en het team geleverd.
Wat een geweldig resultaat. Wat een respect heb ik voor je dat je dit allemaal in een relatieve korte tijd allemaal op poten hebt gezet. Natuurlijk samen met je team. Maar ik zie jou zeker als stuwende kracht.
Een zeer diepe buiging en een zinderend applaus.

Elly Aarts

Susan , Wat zijn we trots op Jou, dat Jij zo mooie show ,met alle vrouwen en een heel team
wat achter jou staat , hebt neer gezet . GEWELDIG Jullie laten zien , dat er kei hard
gewerkt wordt.

Margriet Arts

Susan het was een geweldige show. Ongelooflijk wat je daar hebt bereikt. Je mag terecht supertrots op jezelf zijn.

Cocky Boogerd
reactie op: foto

Lieve Susan, wat een geweldige show! Een kroon op je werk ! Van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Ik heb veel respect voor je en wens je met de volgende groep vrouwen ook weer veel succes en plezier.

hartelijke groet en liefs van Cocky.

Leo Wethly

Inderdaad, de successtory bij de SCHITTERENDE foto's van een VOORTREFFELIJKE show.
Nogmaals: COMPLIMENTEN!! Je mag met recht trots zijn op dit geweldige resultaat Susan.
Natuurlijk, je doet en deed dit niet alleen, maar alle touwtjes kwamen uiteindelijk wel bij jou vandaan / bij elkaar, dus . . . . je bent écht een TOPPER!

Leo Wethly
reactie op: foto

Wow, ik had al eerder een filmpje gezien, maar deze foto's tonen pas echt dat jullie kleding en sieraden er werkelijk KLASSE uitzien! COMPLIMENTEN!! Jij, je collega's en m.n. ook de vrouwen mogen hartstikke trots zijn op het bereikte resultaat.

Riek Leijssen

Veel succes met de modeshow en met alles wat je daar doet.
Misschien tot ziens op (den Doel )

Elly Aarts

Heel veel succes met de modeshow. ben heel benieuwd hoe het gaat worden.

Leo Wethly

Hallo Susan. Het kan weer niet op! Wat ben je toch creatief en wat heb je toch een organisatietalent. Ze boffen daar in Oeganda toch maar geweldig met jou! Respect en nogmaals respect voor alles wat je voor elkaar krijgt.
We wensen jou heel veel suk6 met de modeshow en al je andere activiteiten, maar vooral wensen we jou persoonlijk een goede gezondheid en alle geluk toe. Groetjes van Leo & Louise.

Margriet

Heel veel succes met de modeshow. Superknap van je!!!

Harry

Knap werk. Hier mag je zeker trots op zijn. Succes met de organisatie en wellicht tot ziens in Venray.

Kees Boogerd

Hoi Susan,

dank voor je mooie berichten.
Ik ben ook onder de indruk van de prachtige stoffen die in de fotoserie getoond worden. Eigen productie?
Ziet er in ieder geval schitterend uit.

Mia lenssen

He knap werk ik wens je veel energie voor de projecten.mia

Elly Aarts

Wat weer een mooi verhaal .
Wij wensen Jou ,maar ook alle vrouwen die hier aan meewerken heel veel succes.

Chantal

Hee, wanneer ben je in NL? Ik ben ook terug.. Voor goed denk ik.. Lang verhaal.. Maar zou leuk zijn om hè te zien als je tijd hebt. X

Mar Jacobs

Wat een mooi verhaal Susan. Je mag er trots op zijn.
Ik wens je een mooie vakantie in Venray. en tank maar weer veel energie erbij.
Het thuisfront zal heel blij zijn als je weer een paar weken er bent.

Leo Wethly

Weer een bericht vol indrukwekkend nieuws Susan. De ene mijlpaal is amper bereikt of de volgende staat al weer klaar. Mooi dat je ook telkens weer andere partijen voor je project weet te enthousiasmeren. Joram Model Management is daar wel een heel mooi voorbeeld van! Mede namens Louise wens ik je alle succes toe en wellicht tot ziens in Venray.

Elly Aarts

Wat een mooi verhaal . Wij bewonderen Jullie dat er zoveel warmte en geduld is , Voor de vrouwen in Oeganda. Het mooiste is dat Jullie zo'n mooi werk kunnen doen met deze Dames .Wij hier in Venray zijn Trots op Jou Susan.

Hanneke Martens

vol verwondering en bewondering heb ik deze brief gelezen! Mijn naam is Hanneke Martens en ik geef oa aan jouw vader Engelse les. Alle goed!

Leo Wethly

Ik heb je bericht met aandacht (en waar het moordpoging betreft met afschuw) en bewondering voor jou gelezen. Heel goed dat je waar/wanneer nodig "het knopje kunt omdraaien": je kunt idd niet meer doen dan je best, want andere culturen hebben zo hun eigen "regels" ;-(
Ik wens je mede namens Louise alle goeds, sterkte en suk6 toe bij je geweldige project.
Groetjes, Leo

Marian Goumans

Geweldig geschreven Susan en wat een mooie resultaten weer, mam zei al dat je hierheen komt, geniet ervan. Ik ga jullie een donatie doen, heel veel succes verder. Groetjes Marian g ( vd gym)

marijke van genege

Hallo Susan,

Wat lever jij daar toch prachtig werk ! Wie had dat kunnen denken op onze prachtige reis samen in Oeganda. Ik kijk altijd uit naar een nieuw verhaal van jou.
Ik heb wel ook slecht nieuws te melden : op 22 juni laatstleden is Ivo plots overleden. Iemand die steeds zeer sterk aanwezig was, laat een immens grote leegte achter.
Ik wens je nog heel veel succes daar in Oeganda en ik kijk uit naar je volgende verhaal.
Heel veel groetjes,
Marijke

Elly Aarts

Wat weer een super mooi verhaal. Wij horen de verhalen regelmatig van Jou pap bij ons
bij de handboog op dinsdag avond. ,en dan is pap super trots op jou .
en wij vinden het wel mooi om naar die verhalen te luisteren .
Dank je wel voor jou mooi verhaal .Gr. H.B.V.St Sebastiaan

Mar Jacobs

Hallo Suzanne
Geweldig hoe jij je draai ginder hebt gevonden.
Veel succes met alles waar je mee bezig bent.
Je bent een kanjer.
Groetjes uit Overloon

Sylvia Kornuijt

Hallo Suzanne,
Als ex-collega van je moeder ben ik bijzonder blij en trots hoe jij daar in het verre AFRIKA zoveel
voor de volwassenen en kinderen kan betekenen! Ik hoop nog veel van jou en de mensen daar te kunnen
volgen. Heb ook inmiddels al die mooie foto's en verhalen van je ouders gezien en gehoord.
Wens je veel succes en wacht op de volgende verhalen !!

Karen

Mooie ontwikkelingen Suus! Niet normaal hoor dat netwerk van jou, Tijger ;-) Super knap!!! En fijn om de ontwikkeling bij de vrouwen te zien, echt beloning voor je werk. In december zeker een drankje doen! X

Leo Wethly

Hallo Banketbakker!
Wat leuk dat alle noeste trainingsarbeid resultaat oplevert. En ja, ik begrijp dat als iedereen slaagt dat feit voor jou de kers op de door zélf gebakken slagroomtaart is ;-). Wat heerlijk!
En dan komen daar nog bij de 4 naaimachines, de overlockmachine, de Lake Mutanda Lodge met jullie producten en last but not least het gegeven dat jij nog tussen neus en lippen door de plaatselijke politie om de vinger hebt gedraaid. Waauw! Dat is niet één kers op de taart, maar een hele pot vol!!
Maar alle gekheid op een stokje, complimenten voor alles wat je in Oeganda voor elkaar krijgt. Chapeau! Misschien zien we elkaar tijdens je quality time periode in Venray. Hoe dan ook, groetjes van Louise en Leo

Willemien Smits

Hey Suus, wat leuk weer je verhaal en wat heb je het er druk mee en hoe gaaf dat je het leuk vindt en wat er allemaal al gerealiseerd is.
Ik ben apetrots op je ! Veel liefs en kus ? Willemien

Margriet

Hoi Susan. Wat een mooi verhaal. Kan me voorstellen dat het moeilijk was om weer te vertrekken maar je mag supertrots op jezelf zijn wat je daar bereikt hebt.
Heel veel succes met alles wat er op je pad komt.

Willemien Smits ( Amphia)

Hoi lieve Suus, wat een prachtig lang verhaal ! Ik houd niet van lezen maar dit heb ik ineens doorgelezen omdat het me erg boeide !! Wat ben je goed bezig en wat goed het besef van hier in Nederland en daar in Oeganda ! Heel fijn dat je een andere baan hebt gekregen Geweldig !!!! Ben apetrots op je , veel liefs en hele dikke kusssss ❤️❤️❤️ Willemien

Leo Wethly

Susan,
Uit je verhalen blijkt duidelijk dat je echt aan vakantie toe was. Daarom is het extra fijn dat je zo van je vakantie hebt kunnen genieten. Onder andere je "frikandellenstory" maakt eens temeer duidelijk dat je - iedere keer weer - nadrukkelijk een (of meerdere) knoppen om moet draaien als je weer terug bent in "jouw" Oeganda. Jij vertelt erover, ik lees je verhaal, maar ik realiseer me meteen dat ik me niet echt kan voorstellen wat jij daar allemaal meemaakt. Respect en nogmaals respect, ik zou het niet kunnen.
In zo'n situatie plotsklaps je baan (=inkomen) verliezen lijkt me vreselijk en dan is het verzoek om ter plekke voor Windesheim te gaan werken natuurlijk een geschenk uit de hemel. PROFICIAT EN VEEL SUK6!!
Ik wens je mede namens Louise heel veel sterkte en mooie resultaten toe met je project, en - nog veel belangrijker - alle geluk van de wereld en blijf gezond! Groetjes, Leo

Oda en Leendert

Hoi Susan, wat weer een geweldig en ontroerend verhaal en wat fijn dat je weer helemaal je draai hebt
gevonden want je beschreef precies wat we gehoord hadden van je vader dat je het deze keer wat zwaarder had, maar uit je verhaal klinkt alles weer positief, knap hoor. groetjes van ons.

Piet en Riek Leijssen (handboogschieten Heide)

Susan, wat mooie verhalen om te lezen, maar voor jou wel soms zwaar. Knap wat je allemaal doet, maar vier fijn een paar weken vakantie in Nederland. Wij wensen je met alles wat je doet veel succes

Piet en Riek Leijssen. (Handboogschieten Heide)
reactie op: foto

Wat een geweldige prestatie. Iedereen proficiat.

Leo Wethly

Wederom een heel verhaal Susan! Interessant om te lezen en te proberen je er een voorstelling bij te maken wat zich bij jou allemaal afspeelt . . . Inderdaad een voorstelling, want de werkelijke situatie is ongetwijfeld heel anders, oftewel "beyond our imagination".
Mooi om te lezen dat je project weer veel geslaagden telde en dat je Ruth na alle ellende toch nog een opstart kon geven. Hou je haaks en . . . . tot ziens over een maand in Venray!

Elly Aarts
reactie op: foto

Wat een kleurrijk gezelschap

Elly Aarts
reactie op: foto

Deze vrouwen stralen helemaal

Elly Aarts
reactie op: foto

Wat een gezelligheid

Elly Aarts
reactie op: foto

Hier krijg je toch wel een beetje water van in je mond

Elly Aarts
reactie op: foto

Dit ziet er toch wel heel lekker uit

Elly Aarts

wat weer een mooi verhaal , dat geeft jou toch wel
een heel goed gevoel ,
om zó'n mooi werk te mogen doen .
Heel veel succes , en een mooi jaar voor Jullie

Katja Bol

lieve Susan, wat heerlijk om te lezen hoe een geweldig goede en waardevolle job je daar hebt en hoe veel je voor de vrouwen daar doet! keep up this good work.....and enjoy every minute of it.....xxxxxx

Margriet Arts

Nou Susan. Weer een erg mooi verhaal. Wel een met een lach en een traan.je doet er gweldig werk. Heel veel succes met alles

Marian Goumans

Wat een geweldig verhaal Suzan, wat zullen je ouders genoten hebben, ik zie jullie mam wekelijks bij de gym, we hebben bij de nieuwjaarsborrel ook een kleine bijdrage ingezameld.
Succes met dit mooie project

Leo Wethly

Hallo Susan,
Allereerst de beste wensen voor 2017. Proficiat met de job bij Eye4Africa; het is wederom een bevestiging van je kennis en kunde ter plekke. Fijn dat de crowdfunding campagne ook suk6 begint af te werpen. We houden je blogs bij en volgen je - weliswaar op afstand - met veel belangstelling.
Blijf gezond en veel suk6 met de voortgang.
Groetjes, Leo en Louise

Kees en Cocky

ook voor jou de beste wensen Susan. Je verhaal klinkt ons erg bekend in de oren. Wij hadden diezelfde ervaring toen we vanuit Oeganda via Rwanda naar Congo gingen.
We volgen je blogs met veel belangstelling! Hartelijke groeten ook aan Bella.

Margriet

Hoi Susan. Allereerst de beste wensen en heel veel succes met alles wat op je pad komt

Rik

Susan ik lees nog altijd met heel veel plezier je geweldige verhalen vaak met een lach en soms met emotie. Wat doe jij het goed zeg. Leuk ook dat je Bella nog steeds ziet. Wel een risico om 's morgens vroeg af te spreken met Bella voor een safari want Bella time is nog steeds iets wat ik nog wel eens gebruik. Ik kan mij indenken dat je ouders ook erg trots op je zijn wat je allemaal bereikt hebt en dat na zo'n vakantietje naar Oeganda 3.5 jaar geleden.

elly aarts

Wat Een mooi verhaal . Geweldig dat jij zo hebt mooge genieten van Jou ouders en Jou Papa had zoon mooie verhalen bij ons op de Doel .

Cecile

Je doet dat fantastisch!!

Leo Wethly

Wederom een indrukwekkend verhaal vergezeld van mooie foto's Susan . Jullie hebben ongetwijfeld genoten samen. We hebben mam en pap sinds hun reis nog niet gesproken, maar dat komt ongetwijfeld nog. Jij bent heel zeker reeds aan het nagenieten geweest. Groetjes en alle suk6!

Willemien Smits
reactie op: foto

Wat gezellig even samen met jemoeder .....

Willemien Smits
reactie op: foto

Zo............deze waren onverwachts heftig zo dichtbij .........prachtige foto

Willemien Smits
reactie op: foto

Sorry foutje, eendrachtig bedoel ik natuurlijk een prachtig verslag hahah, xxxx

Willemien Smits
reactie op: foto

Suus wat een leuke foto s en eendrachtig verslag heb je gemaakt alleen jammer van je moeder , bedankt !!!

Oda en Leendert

Hoi Susan, mooi om te lezen hoe jij het hebt beleefd toen je ouders er waren. Wij hebben het een klein beetje meebeleefd door de verhalen van je ouders en alle prachtige foto's gezien.Heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen, groetjes van ons.

Margriet

Wat weer een geweldig verhaal. Je ouders hebben het geweldig gehad. Ze zaten vol met verhalen en prachtige foto,s. Succes met alles.

Lucresa

Wat fijn dat alles met het project goed gaat.
Neem vooral de tijd om zelf weer op te knappen.
Ik hoop dat je een hele fijne tijd hebt met je ouders,
Bijzonder dat ze komen, geniet ervan!

Elly Aarts

Wat weer een mooi verhaal . Susan wij hopen dat jij toch heel snel en goed opknapt ,zodat Jij kunt genieten als Jou ouders op bezoek zijn . en al dat mooie werk wat Jij op gezet hebt , kunt laten zien .
Wij van HBV Zijn heel trots op Jou.
Gr. van ons alle . Elly Aarts

Willemien

Hoi lieve Suus, wat ben je weer goed bezig meissssss!!!
Lekker bezig met van alles alleen dat ziek zijn is niet fijn en zeker niet in " Verweggistan " gelukkig ben je aan de betere hand en als je hier parasieten hebt krijg je geen AB kuur maarvermox tabl 2 x die doden alleen maar parasieten na 2 weken de tweede nemen voor evt eitjes die zijn uitgekomen, ik zou nog even als dat lukt goed in de toiletpot kijken als je gepoept hebt want het is onkruid Haha maar heel gezellig dat je ouders snel komen, heerlijk lijkt me dat !! Nou Suus bedankt voor je prachtige up-date , hier is alles ook oke !!! Veel liefs , dikke kusssss xxxxxxxx

Margriet

Susan wat weer een verhaal. Wel even schrikken dat je zo ziek bent geweest.maar door de vele goede dingen krijg je natuurlijk wel een hoop nieuwe energie. Nog even en dan kun je genieten van pap en mam. Veel plezier samen en succes met je werk

Elly Aarts

Wat een mooi verhaal . Zo ontroerend .
We wensen Jullie allemaal veel succes ,met alles waar Jullie mee bezig zijn .

Gr. van ons alle H.B.V. St Sebastiaan Elly Aarts

Lucresa

Wat fijn dat je ouders in oktober komen!
Ze zullen wel trots op je zijn.
Doe je de vrouwen de hartelijke groeten van mij?
Ik vind het leuk om ze in februari weer te ontmoeten.
Heel veel succes!

Katja Bol

Hoi Susan,
wow wow wow.....dat is eigenlijk wat ik even wil zeggen! Wat ben jij ongelooflijk goed en duurzaam bezig....petje af. Ga zo door enne wie weet kom ik je echt ooit nog eens opzoeken in Oeganda, dan kan ik het eens met eigen ogen zien.

veel liefs, Katja ( je weet wel van de lessen bij Charlotte bij Djazzle)

Leo Wethly

Hoi Susan,
Leuk dat je project succesvol is en vooral dat het goed met jou gaat. Dat je ouders in oktober jou komen bezoeken en je project komen bekijken, maakt het extra leuk. Wij wensen je heel succes met de voortgang en voor jou persoonlijk alle goeds voor de toekomst.

Margriet

Wat weer een mooi bericht. Kan me voorstellen dat je het in het begin wat moeilijk hebt gehad. Is een hele stap. Je doet het geweldig!!!
Heel veel succes verder en heel veel plezier als pap en mam er zijn. Zij heben er ook erg veel zin in.

Willemien Smits

Hoi Suus, wat leuk weer wat van je te horen, je bent zo ver weg maar gelukkig uitstekend naar je zin , dat is het allerbelangrijkste !!! Erg leuk verhaal en je kunt lezen dat je het ook echt naar je In hebt behalve de regen maar ach dat hebben we hier in dit kikkerlandje ook hahahaH en wat een goed nieuws ?!?!?!? Je ouders komen ???? Wat gaaf ????? Wordt huilen maar dat is alleen maar goed en kei leuk !! Suus, ik wens je ongelooflijk veel succes, liefde etc Haha en een hele dikke kus van mij !!! ???????????????????? je bent lekker bezig !!!! Ben heeeeeeeel trots op je !!

Lucresa

Hoi Susan,
Fijn dat alles zo goed gaat!
Ik heb ook alles geboekt en slaap weer bij mijn gastgezin
Op Waku Close street.
We houden contact.
Groetjes!

Margriet

Wat fijn om te horen dat je zo'n mooi welkom hebt gekregen. Super dat je al zo'n goed resultaat hebt gehaald met de vrouwen daar. Heel veel succes met alles

Leo Wethly

Louise en ik hebben veel bewondering en respect voor de stap die je hebt gezet. We wensen jou alle geluk en suk6 voor de toekomst en hpen je tzt weer in Venray te mogen begroeten. Intussen zullen we graag je blog volgen.

Willemien Smits
reactie op: foto

TrotseNancy maar ik zeg trotse Susan !!! Prachtige foto !! Xxxxxxx

Willemien Smits

Hoi lieve Suus, wat een prachtig verhaal en wat een " durf" om dit te gaan doen, alle respect voor jou !!! Geniet lekker voor alles wat op je pad komt incl de liefde en ik heb zojuist ook 200 foto s naar je overgemaakt , have fun en een hele dikke kus van mij !!! Het gaat je goed lieverd !!! ??????????????

Lucresa Wijnacker

Hoi Susan,
Hoe gaat het met je? En lukt het allemaal met de voorbereidingen?
Denk je nog even aan de afspraak inzake het eventueel
Helpen bij je project?
Ik ben van plan om volgend jaar februari en maart weer naar Oeganda te gaan.
Graag hoor ik van je.
Groetjes,
Lucresa

Lucresa Wijnacker

Hoi Susan,
Alles goed met je?
Ik zou heel graag binnenkort een keer met je willen afspreken omdat ik een aantal vragen heb ten behoeve van een eventueel volgend bezoek aan Jinja.
Zou je mij een keer kunnen bellen zodat we een eventuele
Afspraak kunnen maken. Mijn telefoonnummer is
0317-426306 in Wageningen.
Heel veel groetjes van,
Lucresa

Leo

Geweldig resultaat Susan. Mooi om te lezen hoe enthousiast je bent. Je verhaal geeft jouw emoties bij de vrouwen en het land Oeganda, dat een tweede thuis voor je geworden is, mooi weer.
We vinden het fijn om je binnenkort weer in Venray te ontmoeten. Goede reis en tot gauw.

Margriet

Geweldig wat je weer bereikt hebt. Geniet van de laatste dagen daar en een goede terugreis. We zien je binnenkort wel.

Femke

Super tof Suus! Fijn je weer even in NL te zien straks, volgende keer zien we elkaar in Oeganda! :-)